Råd/Vägledning

Säker betalning med Klarna/Payson/Swish - Trygg handel - Frakt från 19 kr - Ring för råd/vägledning 0650-322 12 

AJAX smarta paket lösningar - Larm utan abonnemang

Ajax trådlösa larmsystem med unikt radioprotokoll som inte bara är nästintill omöjligt att störa ut, utan också ger räckvidder upp till 2000m.  Säkerhetscertifierad EN Grad 2. EN certifiering klass 2 är den högsta betyg som trådlösa inbrottslarm kan uppnå. Ajax är ett av de mest prisbelönta säkerhetssystemen i Europa. Självövervaka/videoövervaka ditt hem via HD video i din smartphone med tvåvägs ljud. Flera tredjepartskameror kan anslutas till säkerhetssystemet med hjälp av Ajax-app. Du kan välja nästan vilken kamera som helst som stöder RTSP eller integrera Dahua, Imou, Hikvision, Safire IP-kameror och DVR. Läs mer här på https://ajax.systems/how-to-connect-camera-to-ajax/

Hub'en (Gateway) som är hjärnan i systemet kommunicerar över både ethernet och gsm-nätet med inbyggd batteribackup för över 15 timmars drift vid strömavbrott. Larm kan skickas som push, SMS och samtal. Systemet kan också kopplas mot larmcentral/väktare.

AJAX Larmsystem är helt trådlöst. Inga kablar behöver dras mellan enheter vid montering. Ajax-enheter drivs med batterier. Med speciellt energieffektivt radioprotokoll håller batterierna upp till 7 år. När batteriet når en kritisk nivå kommer Ajax att skicka ett meddelande till dig.

Ajax systemet sätts enkelt upp, styrs och administreras med mobil-app. I app'en visas även temperatur då nästan alla Ajax delar har en inbyggd temperatursensor.

Ajax kan enkelt utökas med inträdes-, brand- och översvämningsdetektorer samt reläer för att hantera elektriska apparater på distans. Du kan köpa och lägga till ytterligare enheter till systemet individuellt som du ansluter via mobil appen. Användarvänligt och välutvecklat system och app som löpande får nya funktioner med fria uppdateringar. Inga bindande avgifter eller fasta kostnader. Du äger helt enkelt ditt larm själv. 2 års garanti.

Hur svårt är det att montera ett Ajax system själv?” Det är inte så svårt att montera om du är lite händig och gillar att göra inställningar via appar. Med bra instruktioner som finns blir det lättare. Du spar även pengar om du installerar själv och får kunskap som är bra att ha. Vill du inte montera själv så hjälper vi eller vår samarbetsparner Hemfixare dig. Klicka här för att se hur du monterar ett AJAX hemlarm.

Vill du veta mer, se Ajax system egen hemsida https://ajax.systems/overview/

Senast visade produkter
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Vägledning
Handla
Information
Moms visas: