Råd/Vägledning

Säker betalning med Klarna/Payson/Swish - Trygg handel - Frakt från 19 kr - Ring för råd/vägledning 0650-322 12  

Behöver jag verkligen larmcentral?

”Jag får det ju till mobilen”. Det man inte tänker på är när man inte är hemma eller har mobilen på ljudlös eller liknande. Då finns det ju ingen back-up om man inte har larmcentral. Det är ju någon som sitter 24/7/365 och har koll på om det kommer in larm. En larmoperatör som har koll hela tiden är en extra trygghet som kan vara väl värt kostanden. Om det skulle ske ett inbrott, börja brinna eller det blir en vattenskada. 

 

Westra Security

Genom att välja Westra Security som har en certifierad larmcentral och är ett auktoriserat bevakningsföretag kan du känna dig säker på att din larmhantering kommer att utföras professionellt. Westra Security uppfyller kraven och följer de bestämmelser från Svensk Brand och Säkerhetscertifiering (SBSC) samt Länsstyrelsen. 

 • Vi har redundans avseende strömförsörjning, telefoni och datatrafik.
 • Välutbildad personal som bemannar larmcentralen 24 H om dygnet, 365 dagar om året.
 • Genom Länsstyrelsens försorg kontrolleras all personal med jämna mellanrum gentemot misstankeregistret och belastningsregistret.
 • Loggning i alla system som ger oss spårbarhet i hur ärenden hanteras.
 • Höga krav på det fysiska skyddet på larmcentralen vilket gör att vi kan förvara din information på ett säkert sätt.
 • Ett ledningssystem som möjliggör kontinuerlig uppföljning, utveckling och förbättring av våra tjänster.
 • Genom att lämna över larmhanteringen till Westra Security säkerställer du att du får ut det mesta av din anläggning, oavsett tid på dygnet eller vart du än befinner dig.

Så här går det till:

 1. Vid köp av Ajax larm beställer du Westra larmcentral.
 1. Westra Larmcentral kommer att kontakta er för avtal och hjälper till med uppkopplingen av ditt Ajax hemlarm.

Det går även att koppla upp sig mot Larmcentralen vid senare tillfälle. Om du vill ha en annan larmcentral går det att koppla upp Ajax larm mot: Securitas, Tempest och Safeland.

 

Lövestad Larmcentral

Lövestad Larmcentral - med bildverifiering med Ajax MotionCam

Lövestad Larmcentral AB är en rikstäckande larmcentral som tar emot alla på marknaden förekommande larmformat. Huvudsaklig uppgift är mottagning och förmedling av inbrottslarm samt telefontjänster till externa företag. Lövestad Larmcentral AB tar emot kameralarm och utför kameraövervakning till företag och privatpersoner. Lövestad Larmcentral AB operatörer finns för dig dygnet runt, året runt. All personal på Lövestad Larmcentral är kontrollerad genom Polismyndighetens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess.

Lövestad Larmcentral AB är auktoriserade av Länsstyrelsen och kvalitetscertifierade enligt SS-EN ISO 9001:2015, miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001:2015 och certifierade enligt SSF 136:5. Vi är en fristående larmcentral vilket betyder att vi samarbetar med bevakningsföretag och larminstallatörer över hela landet. Detta tillvägagångssätt ger dig som kund större valfrihet om någon part inte lever upp till dina förväntningar. 

Så här går det till:

 1. Vid köp av Ajax larm beställer du Lövestad larmcentral.
 1. Lövestad Larmcentral kommer att kontakta er för avtal och hjälper till med uppkopplingen av ditt Ajax hemlarm.

Det går även att koppla upp sig mot Larmcentralen vid senare tillfälle. Om du vill ha en annan larmcentral går det att koppla upp Ajax larm mot: Securitas, Tempest och Safeland.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Vägledning
Handla
Information
Moms visas: