Råd/Vägledning

Säker betalning med Klarna/Payson/Swish - Trygg handel - Frakt från 19 kr - Ring för råd/vägledning 0650-322 12  

Vi på Smartlarm tror på

«Freedom to Choose – Valfrihet»

Vi på Smartlarm tror på «Freedom to Choose – Valfrihet». Vi tror på att erbjuda dig som kund modulära larm- och säkerhetslösningar som möjliggör anslutning av HD kameror och hemautomationslösningar, de som du vill ha. Vi tror på så kallad open sourcelösningar, så långt det är möjligt, som passar dina behov bäst.

Säkerhet MED videokameror och hemautomation

Vi på Smartlarm tror på att säkerheten måste komma först - kombinerat med videokameror. Vi tror på trygghet och enkelhet. På smarta larm och smarta hus.

Transparens över kostnader och lösningar

Vi tror också på valfrihet och transparens (inga dolda avgifter) över kostnader och lösningar. Du ska veta vad du betalar för och vilka lösnigarna är. 

Äg ditt säkerhetssystem

Vi tror på att du ska äga ditt säkerhetssystemVi tror inte alltid på att du som kund bör välja en fördefinierad hyres/prenumerationstjänst. Har du skaffat ett säkerhetssystem är det troligt att du har det länge, precis som bostaden. Livslängden för ett Ajax larm är minst 10 år (oftast längre). Att hyra blir en dyr affär i längden med många tusenlappar som går förlorade. Bara på 10 år blir hyreskostnaden för ett genomsnittligt hyreslarm mellan fyrtio och åttio tusen kronor, det är pengar som du kan ha roligare för. Om du äger ditt säkerhetssystem och flyttar någon gång, väljer du själv om du vill ta med dig ditt säkerhetssystem eller inte. Det blir i alla fall ingen diskussion om ägarförhållandet och du kan fortsätta använda det i ditt nya boende, om du vill.

Självövervaka via mobilen - koppla upp mot larmcentral 

För att få den bästa tryggheten tror vi på "både och". Det är tryggt att i grunden ha uppkoppling till larmcentral. Det sitter en larmoperatör 24/7/365 och har koll på om det kommer in larm. Andra tycker att det räcker med självövervakning via sin mobil. Valet är ditt.

Installera själv eller ta hjälp?

Många som är intresserade och känner sig trygga i tekniken väljer att ta hand om all installation själv. Är du osäker erbjuder vi nyckelfärdiga larmpaket. Vi sköter all programering enligt dina behov och önskemål. Sedan kan du välja att själv montera larmet eller så hjålper vi dig med det. Kan du använda en skruvmejsel eller skruvdragare, ja då fixar många att skruva upp larmet själva. Du får självklart både support och en bra monteringsmanual.

 

 

Våra värderingar/sex principer

- Vi är engagerade i arbetets kvalitet och bidrar till trygghet i samhället.

- Vi tar vårt ansvar (som individer och företag) att agera.

- Vi baserar beslut på ömsesidighet till fördel för våra kunder och intressenter.

- Vi är effektiva att använda våra resurser till maximal effekt.

- Vi har engagemang för att helheten ska fungera.

- Vi stödjer och uppmuntrar varandra till utveckling.

 

Smartlarm - miljöpolicy

Företagets verksamhet skall bedrivas med minsta möjliga miljöbelastning och energi skall utnyttjas på bästa sätt enligt lagar och krav för att förebygga föroreningar.

Vi skall styra våra inköp mot miljövänligare alternativ.

Varje medarbetare ska förstå miljökonsekvenserna av sitt handlande och kunna ta ansvar för den miljöpåverkan som uppstår i det egna arbetet.

Miljöarbetet ska ständigt förbättras med hjälp av kontinuerligt reviderade miljömål och handlingsprogram.

 

Smartlarm är av polisen godkänd larminstallatör

Av polisen godkänd larminstallatör innebär att larmbolagets personal och ledning uppfyller polisens krav på larminstallationer. Smartlarm (Säkerhet och hemautomation i Sverige AB) är en av polisen godkänd larminstallatör med diarienummer A613.278/2019.

Smartlarm webshop drivs av Säkerhet och hemautomation i Sverige AB

Org.nr: 559220-5404

E-post: support@smartlarm.se

Tele: 0650 - 32212

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Vägledning
Handla
Information
Moms visas: