Råd/Vägledning

Säker betalning med Klarna/Payson/Swish - Trygg handel - Frakt från 19 kr - Ring för råd/vägledning 0650-322 12  

Vi på Smartlarm tror på

«Freedom to Choose – Valfrihet»

Vi på Smartlarm tror på «Freedom to Choose – Valfrihet». Vi tror på att erbjuda dig som kund modulära larmlösningar som möjliggör anslutning till olika hemautomationslösningar och övervakningskameror, de som du vill ha. Vi tror på så kallad open sourcelösningar, så långt det är möjligt, som passar dina behov bäst. Vi tror på trygghet och enkelhet. På smarta larm och smarta hus. 

Säkerhet och trygghet först men med HD kameror och hemautomation

Vi tror på att säkerheten måste komma först - kombinerat med HD kameror och hemautomation. Vi tror att ditt säkerhetssystem också ska innehålla ett brandskydd och kunna varna för vattenläckage. 

Valfrihet att koppla upp mot larmcentral eller självövervaka via HD kameror eller en app för grannsamverkan?

För att få den bästa tryggheten tror vi på "alla tre". Det är tryggt att i grunden ha uppkoppling till larmcentral. Andra tycker att det räcker med självövervakning via HD kameror och bilder i mobilen. En bra och gratis app för samverkan med grannar, vänner och släktingar är också ett effektivt säkerhetsskydd. Valet är ditt. Läs om coyards app för grannsamverkan - Läs om Tempest larmcentral.

Transparenta kostnader och lösningar - äg ditt säkerhetssystem! 

Vi tror också på valfrihet och transparens (inga dolda avgifter) över kostnader. Vi tror inte alltid på att du som kund ska välja en fördefinierad prenumerationstjänst. Du som kund kanske hellre vill ha en lösning med en lägre fast avgift eller ingen avgift alls. Det tror vi att du som kund i längden sparar pengar på. Utan att behöva göra avkall på säkereten.

Vi tror på att du ska äga dina säkerhets- och hemautomationslösningar. Har du skaffat ett säkerhetssystem är det troligt att du har det länge, precis som bostaden. Livslängden är omkring 10 år. Oftast längre. Att hyra blir en dyr affär i längden med många tusenlappar som går förlorade. Bara på 10 år blir hyreskostnaden för ett genomsnittligt hyreslarm oftast mellan fyrtio och sextio tusen kronor, det är pengar som du kan ha roligare för. Om du äger ditt säkerhetssystem och flyttar någon gång, väljer du själv om du vill ta med dig det eller inte. Det blir i alla fall ingen diskussion om ägarförhållandet och du kan fortsätta använda det i ditt nya boende, om du vill.

Att köpa ett säkerhetssystem från Smartlarm är en lönsam affär eftersom du direkt står som ägare till ditt larmsystem utan att göra avkall på säkerhet och hemautomationsfunktioner. 

Delbetala säkerhetslösningen - smartare månadsavgift

Det kan vara bekvämt och bra för hushållsekonomin att ha en månadsavgift för din säkerhetslösning. Men istället för att hyra kan du välja delbetalning. Med den stora skillnaden att du äger din säkerhetslösning och när delbetalningen är klar slipper du en löpande månadskostnad. Läs mer om delbetalning. 

Montera själv eller få hjälp?

Om du känner dig osäker att montera själv hjälper vi dig. Men det är inte så svårt att montera om du är lite händig och gillar att göra inställningar via appar, eller webbaserade program. Med bra instruktioner som finns blir det lättare. Du spar även pengar om du monterar själv och får kunskap som är bra att ha. Läs mer här om att själv montera Nookbox - montera Ajax. Vill du ha hjälp att montera, läs här!

 

Våra värderingar/sex principer

- Vi är engagerade i arbetets kvalitet och bidrar till trygghet i samhället.

- Vi tar vårt ansvar (som individer och företag) att agera.

- Vi baserar beslut på ömsesidighet till fördel för våra kunder och intressenter.

- Vi är effektiva att använda våra resurser till maximal effekt.

- Vi har engagemang för att helheten ska fungera.

- Vi stödjer och uppmuntrar varandra till utveckling.

 

Smartlarm - miljöpolicy

Företagets verksamhet skall bedrivas med minsta möjliga miljöbelastning och energi skall utnyttjas på bästa sätt enligt lagar och krav för att förebygga föroreningar.

Vi skall styra våra inköp mot miljövänligare alternativ.

Varje medarbetare ska förstå miljökonsekvenserna av sitt handlande och kunna ta ansvar för den miljöpåverkan som uppstår i det egna arbetet.

Miljöarbetet ska ständigt förbättras med hjälp av kontinuerligt reviderade miljömål och handlingsprogram.

 

Smartlarm är av polisen godkänd larminstallatör

Av polisen godkänd larminstallatör innebär att larmbolagets personal och ledning uppfyller polisens krav på larminstallationer. Smartlarm (Säkerhet och hemautomation i Sverige AB) är en av polisen godkänd larminstallatör med diarienummer A613.278/2019.

Smartlarm webshop drivs av Säkerhet och hemautomation i Sverige AB

Org.nr: 559220-5404

E-post: support@smartlarm.se

Tele: 0650 - 32212

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Vägledning
Handla
Information
Moms visas: