Råd/Vägledning

Säker betalning med Klarna/Payson/Swish - Trygg handel - Frakt från 19 kr - Ring för råd/vägledning 0650-322 12  

Samarbetspartners

Smartlarm skulle inte kunna erbjuda lösningar med hög kvalitet utan samarbete med leverantörer som har lång erfarenhet och stor kunskap inom området säkerhetsteknink. Vi sammarbetar bland annat med:

Genom att välja Westra Security som har en certifierad larmcentral och är ett auktoriserat bevakningsföretag kan du känna dig säker på att din larmhantering kommer att utföras professionellt. Westra Security uppfyller kraven och följer de bestämmelser från Svensk Brand och Säkerhetscertifiering (SBSC) samt Länsstyrelsen. 

  • Vi har redundans avseende strömförsörjning, telefoni och datatrafik.
  • Välutbildad personal som bemannar larmcentralen 24 H om dygnet, 365 dagar om året.
  • Genom Länsstyrelsens försorg kontrolleras all personal med jämna mellanrum gentemot misstankeregistret och belastningsregistret.
  • Loggning i alla system som ger oss spårbarhet i hur ärenden hanteras.
  • Höga krav på det fysiska skyddet på larmcentralen vilket gör att vi kan förvara din information på ett säkert sätt.
  • Ett ledningssystem som möjliggör kontinuerlig uppföljning, utveckling och förbättring av våra tjänster.
  • Genom att lämna över larmhanteringen till Westra Security säkerställer du att du får ut det mesta av din anläggning, oavsett tid på dygnet eller vart du än befinner dig.

 

Hemfixare är vår installationspartner för våra brand- och inbrottslarm AJAX och Nookbox i Sverige. Hemfixare ökar tillgängligheten av prisvärda kvalitetssäkrade tjänster till folket i en tid då allt fler väljer att köpa sig tid. Teamet bakom Hemfixare har gemensamt livslång erfarenhet av tjänsteutveckling och marknadsföring av tjänster till privatpersoner och mindre företag. Genom ett nätverk av certifierade och kontrollerade tekniker och handymans, så kallade Fixare, matchas kundens behov och problem med lämplig Fixare i närområdet. 

 

 

Teletec Connect är en av Nordens ledande distributörer av professionella elektroniska säkerhetsprodukter för inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm och passerkontroll samt därtill närliggande områden. Teletec är bland annat distributör för den världsledande säkerhetstillverkare TYCO/DSC och för Nookbox.

 

Lövestad Larmcentral AB är en rikstäckande larmcentral som tar emot alla på marknaden förekommande larmformat. Huvudsaklig uppgift är mottagning och förmedling av inbrottslarm samt telefontjänster till externa företag. Lövestad Larmcentral AB tar emot kameralarm och utför kameraövervakning till företag och privatpersoner. Lövestad Larmcentral AB operatörer finns för dig dygnet runt, året runt. All personal på Lövestad Larmcentral är kontrollerad genom Polismyndighetens belastningsregister samt har undertecknat förbindelse om tystnadsplikt beträffande sekretess.

OBS: Lövestad Larmcentral har ännu inte bildverifiering via Ajax Motion Cam. Det kommer att komma under 2023.

Lövestad Larmcentral AB är auktoriserade av Länsstyrelsen och kvalitetscertifierade enligt SS-EN ISO 9001:2015, miljöcertifierade enligt SS-EN ISO 14001:2015 och certifierade enligt SSF 136:5. Vi är en fristående larmcentral vilket betyder att vi samarbetar med bevakningsföretag och larminstallatörer över hela landet. Detta tillvägagångssätt ger dig som kund större valfrihet om någon part inte lever upp till dina förväntningar.

 

Tempest Security Operations Center (SOC) (tidigare Falck) arbetar med övervakning, larm, telefonpassning och IoT-lösningar (Internet of Things). Tempest kan hantera merparten av marknadens alla förekommande typer av protokoll för överföring av exempelvis inbrotts- och överfallslarm, till- och frånkopplingskontroll, fjärrövervakning av kameror med mera.

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Vägledning
Handla
Information
Moms visas: