Råd/Vägledning

Säker betalning med Klarna/Payson/Swish - Trygg handel - Frakt från 19 kr - Ring för råd/vägledning 0650-322 12  

Tempest Larmcentral - Larmförmedling med fria väktarutryckningar 

Smartlarm samarbetar med Tempest Security Operations Center (SOC) 

Tempest hanterar alla varianter av digitala signaler där mänsklig interaktion vid särskilda händelser är avgörande. Tjänsterna är i dagsläget fokuserade på övervakning, larm och telefonpassning. Tempest kan hantera merparten av marknadens alla förekommande typer av protokoll för överföring av exempelvis inbrotts- och överfallslarm, till- och frånkopplingskontroll, fjärrövervakning av kameror med mera. 

Uppkoppling och larmförmedling viaTempest larmcentral

Som kund kan du teckna ett separat avtal med Tempest larmcentral för larmförmedling. Nookbox och Ajax med standardtjänsten kostar utan bildverifiering 83 kr/månad och med bildverifiering 129 kr/månad vid 12 månaders avtal. En startavgift tillkommer på 530 kr för alla larmtjänster. 

Om du är intresserad av uppkoppling mot larmcentral vid köp av säkerhetssystem kommer vi på Smartlarm eller Tempest SOC att ringa upp dig för lyssna av vad du vill ha för tjänster och ge dig mer detaljerad information.

Fria väktarutryckningar

Fria väktarutryckningar* ingår vid larmutryckning. Registerhållning av kontaktpersoner ingår samt att larmcentralen kontaktar de personer som står med på listan vid larm. Om ni som kund önskar larmutryckning av väktare i instruktioner så kontaktas det bevakningsföretag som har avtal med Tempest Larmcentral.

*Fria väktarutryckningar ingår vid larmutryckning men gäller endast vid konstaterat inbrott/skadegörelse. Handhavande fel/försummelse omfattas inte av fria utryckningar. Kopia på Polisanmälan skall inkomma till larmcentralen senast 14 dagar efter inbrott/skadegörelse. Om det inte är konstaterat inbrott/skadegörelse är kostanden för privatperson 1700 kr inklusive moms och för företag 2570 kr exklusive moms. Detta oavsett vilket bevakningsbolag som utför väktarutryckningen.

Tempest SOC är en auktoriserad och certifierad larmcentral enligt SSF 136:4. Tempest verksamhetssystem är kvalitetscertifierat och uppfyller kraven i de internationella standarderna SS-EN ISO 9001:2015

Tempest operatörer har förmågan, effektiva system och processer för att hjälpa till när det verkligen behövs. Tempest SOC är ett nav för säkerhetslösningar och hjälper kunder och medarbetare med att sätta in rätt resurser på rätt plats. Det kan röra sig om att väktare, polis, fastighetsjour, låssmed eller annat rycker ut och får korrekt information för att utföra sitt uppdrag på bästa sätt. Tempest erfarna operatörer stöttar dig och oss dygnet runt, årets alla dagar.

Tempest hjälper dig bland annat med:

  • Inbrotts- och överfallslarm: Uppkopplade larmsystem med mottagning för åtgärder som skyddar människor, bostäder, företag och organisationer.
  • Kameraövervakning: Genom uppkopplade kameror utför vår SOC visuella schemalagda ronder, verifierar vid larm samt tar emot videosekvenser som är skapade av kameror med intelligent videoanalys.
  • Positionerings-GPS och mobila överfallslarm: Geografisk övervakning av fordon, båtar mm med larm och positionering samt kunder i nödsituation som är i behov av hjälp och assistans, oavsett var de befinner sig.
  • Driftlarm: Mottagning av driftlarm och övervakning som säkerställer att kundens elförsörjning, värme, kyla, IT-system mm fungerar som det ska med åtgärder vid störningar.
  • Hisslarm: Nödtelefonen i hissar kopplas till vår SOC som hjälper till med reparatör och på de flesta orter kan dessutom våra bevakningspartners hjälpa till med att släppa ut människor som fastnat i hissen.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Vägledning
Handla
Information
Moms visas: