Råd/Vägledning

Säker betalning med Klarna/Payson/Swish - Trygg handel - Frakt från 19 kr - Ring för råd/vägledning 0650-322 12  

Vi vägleder dig i valet av smarta säkerhetslösningar med hemautomation och HD kameror

«Freedom to Choose – Valfrihet»

Vi på Smartlarm tror på «Freedom to Choose – Valfrihet». Vi tror på att erbjuda dig som kund modulära larmlösningar som möjliggör anslutning till olika hemautomationslösningar och övervakningskameror, de som du vill ha. Vi tror på så kallad open sourcelösningar, så långt det är möjligt, som passar dina behov bäst. Vi tror på trygghet och enkelhet. På smarta larm och smarta hus. 

Säkerhet och trygghet först

Vi tror på att säkerheten måste komma först - kombinerat med HD kameror och hemautomation. Vi tror att ditt säkerhetssystem också ska innehålla ett brandskydd, varna för vattenläckage och mycket mer.

Varför är Ajax det bästa larmet?

Vill du ha ett prisvinnande innovativt säkerhetslarm under ständig utveckling ska du välja AJAX. Säkerhetscertifierad EN Grad 2. EN certifiering klass 2 är den högsta betyg som trådlösa inbrottslarm kan uppnå. Sedan 2021 är Ajax.Systems marknadsledande inom säkerhetsprodukter i Europa. Hemautomation med smarta uttag och relän. Ajax är ensam om är att tredjeparts HD kameror enkelt kan anslutas och du kan videoövervaka ditt hem eller företag i en och samma AJAX app. AJAX finns både i svart och i vit design.

 • Tidig rörelsedetektering i din trädgård eller uppfart förhindrar ett verkligt inbrott i ditt hem.

   

 • Enkel installation: Detektorer av hög kvalitet som fungerar helt trådlöst med en räckvidd på upp till 2000 meter.

   

 • Ingen månadsavgift och inget underhållskontrakt: systemet kontrollerar sig själv. Inte en gång om året, utan var sjätte sekund.

   

 • Fullt kontrollerbar via smartphone: ta emot aviseringar över hela världen vid intrångsdetektering eller signalstörning.

   

 • Mer pålitlig än ett trådbundet larmsystem tack vare konstant anslutning till molnet. Varje intrång eller störning av signalen upptäcks och rapporteras omedelbart till din smartphone.
 • Kan enkelt kopplas mot en larmcentral med visuell larmverifiering (via bilder). Läs mer om Ajax 

Koppla upp mot larmcentral eller självövervaka via HD kameror eller en app för grannsamverkan?

För att få den bästa tryggheten tror vi på "alla tre". Det är tryggt att i grunden ha uppkoppling till larmcentral. Andra tycker att det räcker med självövervakning via HD kameror och bilder i mobilen. En bra och gratis app för samverkan med grannar, vänner och släktingar är också ett effektivt säkerhetsskydd. Valet är ditt. Läs om coyards app för grannsamverkanLäs om larmcentral.

Transparenta kostnader och lösningar

Vi tror också på valfrihet och transparens (inga dolda avgifter) över kostnader. Vi tror inte alltid på att du som kund ska välja en fördefinierad prenumerationstjänst. Du som kund kanske hellre vill ha en lösning med en lägre fast avgift eller ingen avgift alls. Det tror vi att du som kund i längden sparar pengar på. Utan att behöva göra avkall på säkerheten.

Äg ditt säkerhetssystem!

Vi tror på att du ska äga dina säkerhets- och hemautomationslösningar. Har du skaffat ett säkerhetssystem är det troligt att du har det länge, precis som bostaden. Livslängden är omkring 10 år. Oftast längre. Att hyra blir en dyr affär i längden med många tusenlappar som går förlorade. Bara på 10 år blir hyreskostnaden för ett genomsnittligt hyreslarm oftast mellan fyrtio och sextio tusen kronor, det är pengar som du kan ha roligare för. Om du äger ditt säkerhetssystem och flyttar någon gång, väljer du själv om du vill ta med dig det eller inte. Det blir i alla fall ingen diskussion om ägarförhållandet och du kan fortsätta använda det i ditt nya boende, om du vill.

Att köpa ett säkerhetssystem från Smartlarm är en lönsam affär eftersom du direkt står som ägare till ditt larmsystem utan att göra avkall på säkerhet och hemautomationsfunktioner. 

Delbetala säkerhetslösningen - smartare månadsavgift

Det kan vara bekvämt och bra för hushållsekonomin att ha en månadsavgift för din säkerhetslösning. Men i stället för hyra kan du välja delbetalning. Med den stora skillnaden att du äger din säkerhetslösning när delbetalningen är klar. Då slipper du en dyr löpande månadskostnad. KLARNA delbetalning väljer du vid ditt köp i butikens kassa. Läs mer om delbetalning. 

  Montera själv eller få hjälp?

  Om du känner dig osäker att montera själv hjälper vi och vår sammarbetspartner Hemfixare dig. Men det är inte så svårt att montera om du är lite händig och gillar att göra inställningar via appar, eller webbaserade program. Med bra instruktioner som finns blir det lättare. Du spar även pengar om du monterar själv och får kunskap som är bra att ha. Läs här hur du montera AjaxVill du ha hjälp att montera, läs här!

  Drift & produktion: Wikinggruppen

  Produkten har blivit tillagd i varukorgen

  Gå till kassanFortsätt handla
  Produkter
  Vägledning
  Handla
  Information
  Moms visas: