Vägledning

Säker betalning med Klarna - Trygg handel - Frakt från 19 kr och fraktfritt över 499 kr - Kostnadsfri vägledning Ring 0650-322 12 

Vi vägleder dig i valet av smarta säkerhetslösningar med hemautomation och HD kameror

«Freedom to Choose – Valfrihet»

Vi på Smartlarm tror på «Freedom to Choose – Valfrihet». Vi tror på att erbjuda dig som kund modulära larmlösningar som möjliggör anslutning till olika hemautomationslösningar och övervakningskameror, de som du vill ha. Vi tror på så kallad open sourcelösningar, så långt det är möjligt, som passar dina behov bäst. Vi tror på trygghet och enkelhet. På smarta larm och smarta hus. 

Säkerhet och trygghet först

Vi tror på att säkerheten måste komma först - kombinerat med HD kameror och hemautomation. Vi tror att ditt säkerhetssystem också ska innehålla ett brandskydd, varna för vattenläckage och mycket mer.

Koppla upp mot larmcentral eller självövervaka via HD kameror eller en app för grannsamverkan?

För att få den bästa tryggheten tror vi på "alla tre". Det är tryggt att i grunden ha uppkoppling till larmcentral. Andra tycker att det räcker med självövervakning via HD kameror och bilder i mobilen. En bra och gratis app för samverkan med grannar, vänner och släktingar är också ett effektivt säkerhetsskydd. Valet är ditt. Läs om coyards app för grannsamverkanLäs om Tempest larmcentral.

Transparenta kostnader och lösningar

Vi tror också på valfrihet och transparens (inga dolda avgifter) över kostnader. Vi tror inte alltid på att du som kund ska välja en fördefinierad prenumerationstjänst. Du som kund kanske hellre vill ha en lösning med en lägre fast avgift eller ingen avgift alls. Det tror vi att du som kund i längden sparar pengar på. Utan att behöva göra avkall på säkerheten.

Äg ditt säkerhetssystem!

Vi tror på att du ska äga dina säkerhets- och hemautomationslösningar. Har du skaffat ett säkerhetssystem är det troligt att du har det länge, precis som bostaden. Livslängden är omkring 10 år. Oftast längre. Att hyra blir en dyr affär i längden med många tusenlappar som går förlorade. Bara på 10 år blir hyreskostnaden för ett genomsnittligt hyreslarm oftast mellan fyrtio och sextio tusen kronor, det är pengar som du kan ha roligare för. Om du äger ditt säkerhetssystem och flyttar någon gång, väljer du själv om du vill ta med dig det eller inte. Det blir i alla fall ingen diskussion om ägarförhållandet och du kan fortsätta använda det i ditt nya boende, om du vill.

Att köpa ett säkerhetssystem från Smartlarm är en lönsam affär eftersom du direkt står som ägare till ditt larmsystem utan att göra avkall på säkerhet och hemautomationsfunktioner. 

Delbetala säkerhetslösningen - smartare månadsavgift

Det kan vara bekvämt och bra för hushållsekonomin att ha en månadsavgift för din säkerhetslösning. Men i stället för hyra kan du välja delbetalning. Med den stora skillnaden att du äger din säkerhetslösning när delbetalningen är klar. Då slipper du en dyr löpande månadskostnad. KLARNA delbetalning väljer du vid ditt köp i butikens kassa. Läs mer om delbetalning. 

Ajax eller Nookbox, vilket ska jag välja?

Vill du ha ett prisvinnande innovativt säkerhetslarm under ständig utveckling ska du välja AJAX. Säkerhetscertifierad EN Grad 2. EN certifiering klass 2 är den högsta betyg som trådlösa inbrottslarm kan uppnå. Hemautomation finns, men är inte riktigt lika enkelt och användarvänlig som Nookbox. Det som däremot Ajax är ensam om är att tredjeparts HD kameror enkelt kan anslutas och du kan videoövervaka ditt hem eller företag i en och samma AJAX app. AJAX finns både i svart och i vit design.

Är du ute efter ett stabilt larm, en unik och beprövad säkerhetslösning med hemautomation som ger både valfrihet, trygghet och enkelhet, ska du välja Nookbox. Det är mycket ovanligt med falsklarm. Nookbox har framförallt fler möjligheter att använda egna och tredjeparts komponenter för hemautomation via protokoll som Zigbee och Z-wawe. Är det intressant för dig är valet Nookbox.

Både Nookbox och Ajax kan kopplas mot en larmcentral med visuell larmverifiering (via bilder) och fria väktarutryckningar (för Ajax är det endast Hub2 och HUB2 Plus som har möjlighet till visuell larmverifiering).

I övrigt har båda säkerhetssystemen "open source" lösning med öppna standarder samt helt kostnadsfria appar. Grundfunktionerna är också detsamma hos båda systemen avseende hög kvalité, säkerhet och tillförlitliga komponenter. Valet är ditt. Läs mer om Ajax - Läs mer om Nookbox.

Montera själv eller få hjälp?

Om du känner dig osäker att montera själv hjälper vi och vår sammarbetspartner Hemfixare dig. Men det är inte så svårt att montera om du är lite händig och gillar att göra inställningar via appar, eller webbaserade program. Med bra instruktioner som finns blir det lättare. Du spar även pengar om du monterar själv och får kunskap som är bra att ha. Läs mer här om att själv montera Nookbox - montera AjaxVill du ha hjälp att montera, läs här!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Vägledning
Handla
Information
Moms visas: