Råd/Vägledning

Säker betalning med Klarna/Payson/Swish - Trygg handel - Frakt från 19 kr - Ring för råd/vägledning 0650-322 12  

Nookbox Brand & Inbrottslarm

Tillsammans med Teletec erbjuder Smartlarm Nookbox, en helt unik hemlarmslösning med hemautomation som ger både valfrihet, trygghet och enkelhet. Nookbox är ett "open source" system och stödjer öppna standarder. Det skapar stor flexibilitet i hur du kan använda ditt larm. Tända och släcka lampor med IKEA trådfri serien, koppla till Google Home eller låsa och öppna dörrar med ID Lock, schemaläggningar etc. Möjligheterna är oändliga. 

Förutom att larma direkt till dig med pushnotiser och bilder, kan även Nookbox kopplas till en larmcentral för övervakning och väktarutryckning. Du väljer själv hur du vill göra. Smartlarms samarbete med certifierade larmcentraler är en garanti för din trygghet. Är du ute efter en säkerhetslösning med hemautomation som är en helt "open source" lösning med öppna standarder, är valet Nookbox. Vi på Smartlarm guidar dig fram till den lösning som passar bäst för dig. Kontakta oss för hjälp och vägledning. 

Nookbok är kompatibelt med många andra Zigbee produkter, som t.ex. IKEA smarta belysningsprodukter

  

Flera av Nookboks Zigbee produkter är Zigbee certifierade. Nyare smarta belysningsprodukter från t.ex. IKEA är certifierade som ZigBee Light Link och är kompatibla med andra produkter i enlighet med ZigBee Alliance. Mer information hittar du på zigbee.org 

Vill du veta mer om IKEAs smarta belysningsprodukter avseende kompabilitet och protokoll kan du läsa mer på IKEAs hemsida.

Testa innan du bygger ut ditt smarta hem

Innan du köper belysning till ditt Nookbox system rekommenderar vi att testa med en glödlampa. Flertalet lampor som sälj inom IKEA Trådfri serien kan du ansluta till Nookbox. Zigbee certifierade produkter kommer att bli mer och mer kompatibla med varandra i framtiden. Det sker en snabb utveckling och anpassning till nyare protokoll hela tiden enligt ZigBee Alliance. En utveckling som också Nookbox är med på. 

Nookbox blir även Z-wave kompatibelt med en Nookbox USB-Dongel

Nookbox USB-Dongel ansluts enkelt till Nookbox Gateway och möjliggör kommunikation med Z-Wave enheter. Nookbox USB-Dongel är Z-Wave certifierad. Nookbox USB-Dongel hittar du i butiken här.

Många frågar: ”Hur svårt är det att montera ett Nookbox hemlarm själv?”

Det är faktiskt inte så svårt. Läs mer om det här!

Ladda NookBox-appen

Hämta NookBox-appen på din telefon eller surfplatta i App Store och Google Play. Finns på engelska, svenska, danska, norska och finska.  

Senast visade produkter
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter
Vägledning
Handla
Information
Moms visas: